'Darısı bekarların başına'

Oba Beldesi'nde bulunan Ballı Düğün Salonu, mutlu bir birlikteliğe daha sahne oldu. Eğlenceli bir düğün ile evlenen Zahide Uslu ve Habib Aygır, "Darısı bekarların başına" dedi

* Fotoğraflar: Kadir Ersoy (Foto Erenler)
ALANYA'NIN en eski berberlerinden olan Berber Ali'nin ortaklarından Habib Aygır, geçtiğimiz Kasım ayında nişanlandığı Uslu Ailesi'nin kızları Zahide ile evliler kervanına katıldı. Oba Beldesi'nde bulunan Ballı Düğün Salonu'na, her iki ailenin de çok sayıda yakın akrabası ve dostları katıldı. Akşam 20.00'de başlayan düğünde, aile büyükleri davetlileri kapıda karşılayarak "Hoş geldiniz" dedi. Gelin ve damadın salona gelmesi ile başlayan eğlencede neşe ve mutluluk vardı. Düğünde sahne alan Alanya'nın sevilen seslerinden Mehmet Göksu ve Mustafa Beder, konuklara unutamayacakları bir eğlence yaşattı. Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen genç çift, "Düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Darısı bekarların başına" dedi. Ballı Düğün Salonu'ndaki eğlenceli düğün, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

#

13 Nis 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber