Damlataş'ta beach parti

Alanya'nın gözde mekanlarından Damlataş Restoran, iftar davetlerinin yanı sıra turistlere yönelik etkinlikleri de sürdürüyor

HAZIRLADIĞI cazip iftar mönüleriyle konuklarına hizmet veren Damlataş Restoran yabancı müşterileri de ihmal etmiyor. Düzenlediği beach partiyle turistlere unutulmaz bir eğlence yaşatan Damlataş Restoran, Alanya'nın tanıtımı konusunda da üzerine düşeni yapıyor. Alanya'da belgesel çekimleri için bulunan Finlandiya televizyon kanalı Nelonen, düzenlenen bu partide çekimler yaptı. Finlandiya'da yayınlandığı gün 400 bin reyting alan bu program Alanya'nın tanıtımı açısından büyük önem taşıyor.

#

28 Ağu 2010 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber