Alanya'da çift kutlama

Goldcity Otel geçtiğimiz günlerde renkli bir doğum günü kutlamasına sahne oldu. Aydoğan A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ümit Balbay ve eşi Arzu Balbay çiftinin oğulları Umut Akın ve Bartu, yeni yaşlarına renkli bir organizasyon ile girdi

KARGICAK'TA bulunan Goldcity Otel'in Function Room salonu, geçtiğimiz günlerde renkli bir doğum günü organizasyonuna sahne oldu. Aydoğan A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ümit Balbay ve eşi Arzu Balbay, oğulları Umut Akın ve Bartu için keyifli bir kutlama tertipledi. Eğlenceli kutlamada Umut Akın 8 yaşına girerken, kardeşi Bartu da 6. yaşına 'Merhaba' dedi. Balbay ailesinin yakın dost ve akrabalarının da katıldığı kutlamada neşe ve mutluluk hakimdi. Kendileri için özel olarak hazırlanan kutlama pastasını birlikte söndüren Umut Akın ve Bartu, daha sonra arkadaşları ile birlikte doyasıya eğlendi.

19 Kas 2018 - 21:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber