Alanya'da Reyhan Ataman coşkusu

Öztürk Kolcuoğlu Restoran, haftasonunda dev bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. TRT sanatçısı Reyhan Ataman, Kolcuoğlu'nu dolduran hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı

Alanya'da Reyhan Ataman coşkusu
Alanya'da Reyhan Ataman coşkusu
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da Reyhan Ataman coşkusu

NEŞE-İ Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu, haftasonunda Öztürk Kolcuoğlu Restoran'da dev bir konser verdi. Renkli gecenin solisti ise TRT'nin ünlü ses sanatçısı Reyhan Ataman'dı. Türk Sanat Müziği severlere muhteşem bir konser veren Ataman, sesi ve yorumu ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkat çekti. Eğlenceli gecede Reyhan Ataman'ın yanı sıra Neşe-i Muhabbet Korosu'nun solistleri de sahne aldı. Akşam saatlerinde başlayan organizasyon, gecenin geç saatlerine kadar coşkulu bir şekilde devam etti.

19 Şub 2018 - 17:35 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber