3'ü bir arada

Alanya, geçtiğimiz hafta sonu renkli doğum günü partilerine ev sahipliği yaptı

YİĞİT 8 OLDU
ÖZEL Hamdullah Emin Paşa Koleji (ÖHEP) 1. sınıf öğrencisi Ayşe ve Kazım Çetinkaya'nın oğulları Yiğit, sekizinci yaş gününü Sofram Restoran'da arkadaşlarıyla mutluluk içinde kutladı.

MİNİK HASAN ‘1’ DEDİ
Emine ve Hasan Hayırlı, oğulları Hasan Uras’a, Sinan Çuhadar'ın işletmeciliğini yaptığı Salt'n Pepper Restoran'da palyaçolu doğum günü partisi düzenledi. Oldukça eğlenceli geçen doğum günü renkli görüntülere sahne oldu.
 
İYİ Kİ DOĞDUN ELİF
Zeynep Koç ve İsmail Özer, kızları Elif Özer için palyaço ve DJ'li doğum günü partisi düzenledi. İskele Caddesi üzerinde bulunan Janus Bar'da gerçekleşen kutlama eğlenceli görüntülere sahne oldu. 1. yaş gününü kutlayan minik Elif, kendisi için hazırlanan partide her şeyden habersiz etrafa gülücükler saçtı.



#

14 Oca 2013 - 00:02 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber