Yıldız esnafı dinledi

ALANYA Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Haydar Yıldız, bu hafta hemşerisi olan esnafları bir araya getirerek sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Yaklaşık 50 esnafın katıldığı toplantıya ev sahipliğini ise Bistro Schaka, Ateks Tekstil ve Alaturca’nın sahibi olan Kahramanmaraşlı işadamı Kamil Polat yaptı. Oral Sokak’ta faaliyet gösteren Havuzbaşı Bistro Schaka Restoran’da yapılan 1. Kahramanmaraşlı Esnaflar Toplantısı’nda katılımın yüksek ve verimli olması dikkat çekti. Dernek Başkanı Haydar Yıldız, Kahramanmaraşlı esnafları birlikte projeler üretmeye davet ederken, 20 Temmuz’da idrak etmeye başlayacağımız Ramazan Ayı’nda iftar programlarında ve ramazan yardım paketlerinin dağıtılmasında birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Alanya’nın tüm beldelerinden esnafların toplantıya katılımından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Haydar Yıldız, toplantıların devam edeceğini belirtti. Toplantı bitiminde katılımcı esnafa Maraş Dondurması ikram edildi.

#

17 Tem 2012 - 01:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber