‘Yerel seçime hazırız’

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, AKP Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığı’nın hafta sonu Antalya’da düzenlediği bölge toplantısına; Antalya İl Genel Meclisi Üyesi ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Necati Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kılınç ve Gençlik Kolları Başkanı Mimar Mustafa Toklu ile birlikte katıldıklarını bildirdi.

Bu toplantıya AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un konuşmacı olarak katıldığını söyleyen Güney, “Ayrıca Seçim Koordinasyon Merkezi Genel Başkanı Sayın Mustafa Ataş da burada bir konuşma yaptı. Bir gün boyunca seçimle ilgili çok önemli bilgiler elde ettik, notlar aldık” dedi.
‘14 NİSAN’DA YİNE ANTALYA’DAYIZ’
AKP olarak sandık başı çalışmalarına başladıklarını, sandık başı üyeleri güncelleyerek 2014 yerel seçimlerine doğru hazırlıkları sürdürdüklerini vurgulayan Güney, “Daha önceki seçimlerde görev alan sandık başı üyelerimizin performanslarını değerlendiriyoruz. Bunlarla ilgili değiştirmeler ve düzenlemeler yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu çalışmalarımızı sonlandıracağız ve seçim çalışmalarımızı farklı alanlarda devam ettireceğiz. Bu hafta AKP Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığı’nın toplantısı vardı, 14 Nisan tarihinde ise AKP Genel Merkezi Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın Sayın Mehmet Ali Şahin başkanlığında Antalya’da bir toplantısı olacak. Böylece seçime doğru partimizi ve teşkilatımızı hazır hale getiriyoruz” diye konuştu.

#

02 Nis 2013 - 00:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber