Yerel Seçim anketinde son durum

Yeni Alanya’nın “Alanya Belediye Başkanı Kim Olsun?” anketinde sıralama yine değişmedi. Türktaş birinci, Yücel ikinci, Sipahioğlu üçüncülüğe devam etti

YENİ Alanya’nın resmi internet sitesinde 20 Şubat’ta başlayan ve büyük ilgi gören “Alanya Belediye Başkanı Kim Olsun?” başlıklı ankette geride kalan 14 günlük süreçte toplam 7 bin 362 okuyucu oy kullandı. Ankette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş yüzde 32’lik oy oranı ile birinci sıraya yerleşirken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Adem Murat Yücel de yüzde 30’luk oy oranı ile ikinci sıradaki yerini korudu. 15 yıllık deneyimi ile sahalara yeniden inen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Adayı Hasan Sipahioğlu ise ankette yüzde 20’lik oy oranı ile üçüncü sıraya yerleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Adayı Ali Gül Tıraş yüzde 8, Demokrat Parti (DP) Adayı Hasan Gündoğan yüzde 7, Saadet Partisi (SP) Adayı Arif Gülşen ile İşçi Partisi (İP) Adayı Zeliha Daşıyıcı da yüzde 1’er oranında oy aldılar.

ANKETE KATILMAK İÇİN TILAYINIZ

07 Mar 2014 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber