Yeni parti kuruldu; Yaşam ve Adalet Partisi için başvuru yapıldı

Kısa adı YAP olan yeni parti için Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldı

AHMET Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kurması beklenen yeni parti tartışmaları devam ederken Türk Patent ve Marka Kurumu'na Yaşam ve Adalet Partisi için başvuruda bulunulduğu ortaya çıktı.

Ali Babacan ekibinden bir siyasetçinin yeni parti için "Kasım sonu, Aralık başı" itibariyle partinin kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığı'na verileceği bilgisinin geldiği günde yeni bir parti için ilk adım atıldı. Milli Gazete'nin haberine göre; Kısa adı YAP olan Yaşam ve Adalet Partisi için için Türk Patent ve Marka Kurumu'na (TPE) başvuru yapıldı. TPE ismi koruma ve inceleme altına aldığı belirtildi. Ayrıca yeni partinin logosunda "başak", "güneş" ve "terazi" simgelerinin yer alması dikkat çekti.

Yaşam Ve Adalet Partisi için kimin başvuruda bulunduğu belli değil
TPE sitesinde başvuruyla ilgili, "Başvurunuz veri giriş aşamasındadır. Mal ve hizmet girişi, kodlama ve arama işlemlerinden sonra KHK''nın 7. maddesine / 6769 sayılı Kanunun 5. maddesine uygunluk açısından incelenecek olup reddedilip edilmeyeceğine karar verilecektir." ifadelerine yer verildi.

TPE'nin erişime açık sayfasında Yaşam Ve Adalet Partisi için kimin başvuruda bulunduğu henüz belirtilmemiş.

23 Ağu 2019 - 18:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber