Yeni Alanya'nın anketinde son durum

Yeni Alanya’nın bir hafta önce başlattığı “Kimi milletvekili adayı görmek istiyorsunuz?” başlıklı ankete ilgi olanca hızıyla sürüyor

Haber: Alper KUTAY

24 HAZİRAN'DA yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne 37 gün kala heyecan adeta doruğa çıktı. Siyasi partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edeceği 21 Mayıs'a sadece 4 gün kalırken, aday adayları da saha çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti'nin kurucularından olan ve 2002'den beri Antalya Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görev yapan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun listeye girip girmemesine göre Antalya listesinin şekilleneceği ifade ediliyor. 24 Haziran sonrası görevine devam etmesine kesin gözüyle bakılan Bakan Çavuşoğlu eğer milletvekili aday listesinde yer almaz ve Bakan olarak mesaisine devam ederse, Alanya'dan en az 2 isme şans verilebileceği de gelen haberler arasında.
ANKET TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Öte yandan Alanya medyasının amiral gemisi Yeni Alanya’nın internet sitesi yenialanya.com’da bir hafta önce başlayan “hangi ismi Antalya listesinde aday olarak görmek istiyorsunuz?” başlıklı ankete ilgi tüm hızıyla devam ediyor. Ankette dün akşam saat 19.00 itibariyle Ak Parti'den Sena Nur Çelik 65, Hüseyin Güney 90, Abdullah Öztürk 48, Hüsnü Akçalıoğlu 8, Nurettin Uludağ 1701, Necati Yıldırım 48, Ömer Kocaman 23, Övünç Özkan 337, Mine Karagöz 16, Erdinç Hakan Koşmaz 5, Hasan Murat Diler 10, Durali Şener 116, Sibel Kurtoğlu Yıldırım 3, Mustafa Akçocuk 11, Yusuf Uzun 1 ve İsmail Yıldız 6 oy aldı. CHP'de Ali Takavüt 24, Gökhan Sipahioğlu 70, Şengül Yeşildal 800 ve Cem Özcan 86, MHP'den Hüseyin Yıldız 38, Ömer Özbek 4283, Ayşe Sıddıka Saruhan Türkyılmaz 20, Ali Üzüm 77, Şahin Ev 374 ve Şerife Uslu 7, İyi Parti'de ise Levent Dim 91, Alper Arıkan 354, Hilmi Er 53, Türker Babalık 22, Cahit Kocabeyoğlu 11, Nevzat Şen 4293, Mustafa Mat 11 ve Meryem Aydoğan 47 oy aldılar.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

17 May 2018 - 23:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber