Yardımcının yardımcısı oldu

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı'nın yardımcısı olarak görev aldı

Haber: Alper KUTAY 

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün yardımcısı olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kök, "CHP, benim ailemdir. Gençlik Kolları'nda başlayıp CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Antalya İl Başkanlığı, Antalya Milletvekilliği, Parti Meclisi Üyeliği ile devam eden siyasi hayatımda her zaman tek amacım, örgüt bilinciyle ve parti ahlakıyla hareket ederek CHP'yi iktidara taşımak için mücadele etmek oldu" dedi.

'CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ'

"Türkiye şu an AKP politikaları nedeniyle içte ve dışta çok büyük sorunlarla karşı karşıyadır" diyen Kök, "Türkiye'yi ülkemizi içine düşürüldüğü karanlıktan ve kaostan çıkaracak tek güç, CHP ve onun kadrolarıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen bu görevde de en büyük hedefim, parti örgütlerimizin enerjisini kendi iç çekişmelerimize harcamak yerine, bir plan program çerçevesinde, kimseyi ötekileştirmeden, içe değil dışa dönük, halka dönük doğru ve güncel politikalarla tüm Türkiye'yi doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kapsayacak şekilde bir araya getirmek ve CHP'yi iktidara taşımak için Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl'le beraber mücadele etmek olacaktır" diye konuştu.

25 Şub 2016 - 15:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber