‘Üniversite Alanya’nın adeta pırlanta taşıdır’

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TMF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Alaattin Çakır, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin kuruluşunun TBMM’de onaylanması ile ilgili olarak başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve emeği geçen tüm siyasi ve sivil toplum örgütü yöneticilerine teşekkür etti.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin Alanya’ya ve Alanya’nın şehir medeniyetine ve sosyal gelişimine takılabilecek en değerli pırlanta taşı olduğunu vurgulayan Çakır, “Alanyalı yerel siyasetçilerin ve bölgemizden parlamentoya gönderdiğimiz siyasetçilerimizin Alanya adına önemli projelerin hayata geçmesi için mücadele ve üstün gayret sarf ettiklerini biliyoruz. Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Alanya’ya bugüne kadar kazandırılmış en önemli projedir. Sektör ve şahsım adına emeği geçenlere tebrik, takdir ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. ALANYA ÜNİVERSİTESİ BÖLGE EKONOMİSİNİ ŞAHLANDIRACAKTIR Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Alanya ve bölgemize her anlamda önemli gelişmeler kaydettirecek olan bu projenin hayata geçirilmeye başlanması ile birlikte, Alanya’nın sosyal ve kültürel yaşamından nelerin değiştiğini hep birlikte göreceğiz. Bu proje, hiç şüphesiz Alanya ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır. Müteahhitlik sektörü de bu projeden her anlamda faydalanacaktır. Alanya’nın kışlık yaşamına ve şehir hayatına, birçok katkı sağlayacak olan bu proje, Avrupa’dan Alanya’ya ve bölgemize bakanların ilk görecekleri en değerli şehir unsuru olacaktır. Tüm dünyada kaliteli nüfus ve kaliteli şehir yaratmanın en önemli unsur kabul edildiği üniversite unsuru, bizim şehrimize de yakışmıştır. Hatta taçlandırmıştır. Üniversitemizin Alanya’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bu projenin hayata geçirilmesi ile ilgili olarak, bizler her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.”

#

19 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber