Ülkücü Hareket'ten polise tam destek

MHP'li Mustafa Türkdoğan ile Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Alanya ve tüm Türkiye'deki polis memurlarının Türk Polis Haftası'nı kutladı

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) Manavgat Kurultay Delegesi Mustafa Türkdoğan, "Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve toplumsal huzuru sağlamak için canları pahasına mücadele eden tüm polis teşkilatımızın Polis Haftası'nı kutlar, şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan (cc) rahmet, yaralı gazilerimize şifalar dilerim" dedi. Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur ise mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı kutlu olsun. 171 yıldır milletimize yüksek bir vazife şuuruyla hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarına, kuruluş yıldönümü vesilesiyle tebriklerimi iletiyorum.
'TANRI TÜRK'Ü KORUSUN'
Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, devletimizin dirliği, bayrağımızın hür bir biçimde dalgalanması, ezanlarımızın dinmemesi için, büyük bir fedakarlıkla, canlarını hiçe sayarak, ölüme diz çöktüren cesaret ve imanla, vatanımızın dört bir yanında görevlerini sürdürmekte, bizler için her şeylerini hiçe sayarak mücadele etmektedir. Alanya’nın yiğit evladı Coşkun Nazilli nezdinde vatan millet yolunda şehit olan tüm polislerimize Allah’tan rahmet dilerim. Allah Türk polisini korusun, kollasın. Onları her alanda muzaffer kılsın, varlıklarını daim etsin, yüreklerine cesaret, bileklerine kuvvet versin. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türk’üm diyene."

06 Nis 2016 - 21:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber