'Ülkü Ocakları gururumuz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Türkdoğan, Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı tarafından düzenlenen, Antalya'da bulunan Liseler Arası Münazara Ligi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Finalleri'nin ödül törenine katıldı.

Haber: Alper KUTAY
ESKİ
milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ve Sanatçı Ali Kınık'ın da katıldığı törende dereceye giren üyelere ödüllerini takdim eden İl Başkanı Aksoy, "Münazara Ligi'nde dereceye giren okullara çeşitli hediyeler takdim ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz gurur kaynağımız. Ülkü Ocaklarında yetişen kardeşlerimiz ülkemizin bürokrasisinde, ilminde, sanatında ve siyasetinde hep var olacaklardır" dedi.

13 Haz 2016 - 22:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kerim - Ülkü ocakları vatan bölünürken, Ermeni Soykırım iddiaları ortaya atılırken, uygulanan dış siyaset yüzünden bir tek dost kalmazken, milli duygular yok edilip toplum vahabileştirilirken ortalığı yakıp yıkmaktan başka ne gibi bir mücadele sergilemişte gururumuz oluyormuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:05
01

Kerim - Örneğin Türk Milleti tanımlamasının olmayacağı yeni bir anayasa yapma girişimlerine karşı ülkü ocaklarının ne gibi bir mücadelesi var. Türklük anayasadan silinirken bu ocaklar Türklüğün ruhuna her zaman yaptıkları gibi lokma tatlısı dağıtmakla mı yetinecekler acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 22:05

Çorum Haber