Türel’den işçilere yeni kadro müjdesi

Büyükşehir Belediyesi’ndeki taşeron işçilerle bir araya gelen Başkan Türel, kadro müjdesi verdi. Türel, “Bütün kurumlarda, asli işlerde çalışan taşeron işçilere artık kadro geliyor. Yani artık ‘İş biter biz de işsiz kalırız’ korkusu olmayacak” dedi.

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediyede çalışan taşeron işçilerle yemekte buluştu. İtfaiye Daire Başkanlığı’nda verilen yemeğe 4 bine yakın taşeron işçi katıldı. İşçilerin yoğun ilgi gösterdiği, sevgi çemberine aldığı Başkan Türel, işçilerle kucaklaştı. İşçilere seslenen Başkan Türel, ardı ardına yeni projelerle Antalya'da tekrar hizmet yağmuruna başladıklarını belirterek, “Bir gün Demre'de, bir gün Alanya’da, bir gün Manavgat'ta, bir gün Elmalı'da ya bir açılış yapıyoruz ya da bir temel atıyoruz. Köylere su ve yol götürüyoruz, asfalt döküyoruz, sivrisinek mücadelesi ve yeni parklar yapıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız ve Allah'a şükürler olsun, çalıştıkça neticeleri de alıyoruz. İşte, daha bir senede 100'den fazla projeyi ya başlattık, ya da bitirdik” dedi.

‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTARIZ’

Taşeron işçilere müjdeler veren Türel, “Yılbaşından bu yana hükümet gündeminde olan işçi haklarıyla ilgili çalışmalar sonuçlanıyor. Önce iş güvenliği kanunları çıktı. Sonra belirli bakanlıklardaki işçilerin haklarına dönük iyileştirmeler yapıldı. Geçenlerde kamu işçilerinin imkanlarına önemli bir iyileşme getirildi. Şimdi de taşeron işçi meselesi ele alındı ve bu konuda çok ciddi kararlar alındı. En önemli müjde, bizi de sizi de ilgilendiren müjde, bütün kurumlarda, asli işlerde çalışan işçilere artık kadro geliyor. Yani ‘İş biter, işsiz kalırız’ korkusu artık yok. Kanun hazırlanmış durumda ve hükümetin seçimden sonraki ilk icraatı olarak açıklandı. Sayın Lütfü Elvan’a da teyit ettirdik. Hükümetimiz söylediği her sözü yerine getirir, muhalefet gibi olmayacak şeyleri söylemez” diye konuştu.

04 Haz 2015 - 13:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber