Türel öğrencilerin de yanında

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerini Lands Of Legends gezisi ile motive ediyor

2 ayda 35 okuldan 5 bin 700 öğrenci Land Of Legends’da sınav stresinden uzak unutulmaz bir gün geçirdi. Antalya Büyükşehir Belediye BaşkanıMenderes Türel ve eşi Ebru Türel, gençlerin zorlu üniversite sınavı süreçlerinde destek oluyor. Dershane ve okul arasında mekik dokuyan 12. sınıf öğrencileri Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda Land Of Legends’da stres atıyor. Birbirinden keyifli dev eğlence araçlarını deneyimleyen öğrenciler, zorlu ders ve sınav sürecinden uzaklaşıp, heyecan dolu dakikalar yaşıyor. Motivasyon etkinliği kapsamında Lands Of Legends’tan faydalanan öğrenci sayısı 35 okuldan 5 bin 700 öğrenciye ulaştı. Etkinliğin kendilerine moral olduğunu belirten öğrenciler, Lands Of Legends’ın büyülü dünyasında sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaştıklarını dile getirdi. Çok iyi bir etkinlik 12. sınıf öğrencisi olan Abdülkadir Tüylü, “Burası çok güzel, çok beğendim. Menderes başkanımız da sağ olsun bize böyle bir imkan yarattığı için. Sınavlarımızdan önce motivasyon anlamında çok iyi bir etkinlik” dedi. Öğrenci Berna Ak, “İlk defa böyle bir yere geliyorum. Dev oyuncakların bazıları çok korkuttu ama büyük heyecan yaşadım. Menderes Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Bütün stresimi attım” diye konuştu. Programdan çok memnun kaldığını dile getiren Uğur Sun, ”Yaklaşan sınav öncesi stres atmak için çok güzel bir yer. Arkadaşlarımla birlikte birçok eğlence aracına binme imkanımız oldu. Bir hayli eğlendik ve stres attık. Başkanımız Menderes Türel’e duyarlılığından ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi. Mert Fidan ise, ”Daha önce böyle bir deneyim hiç yaşamamıştım. Gerçekten çok heyecanlı ve çok güzeldi. Sınav öncesi kafamızı çok güzel dağıtmış olduk” diye konuştu.

DİM TV'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

02 Oca 2019 - 21:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber