Tuna’dan birlik beraberlik mesajı

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve çalışma arkadaşları, seçim gezilerine dün de Alanya’daki sivil toplum kuruluşlarından 4 meslek odasını ziyaret ederek devam etti.

Tuna ve ekibi ilk olarak Metal İşleri Odası’nı ziyaret etti. Kendilerine ALTSO seçimlerinde başarılar dileyen Oda Başkanı Kerim Taş’a teşekkür eden Mustafa Tuna, “Ben de sanayi esnafıyım. Sanayinin ve sanayicilerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bizler geçtiğimiz 4 yıllık süre içerisinde ALTSO olarak Güzelbağ’da büyük işletme kurmak isteyen çeşitli firmalar için Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oluşturmak amacıyla gerekli çalışmaları yaptık. Bu doğrultuda Güzelbağ Belediyesi ile işbirliği içerisindeyiz. Ayrıca göreve geldiğimiz takdirde sanayi esnafımızın altyapısının oluşması için Teknik Lise’de motor bölümü açılması için girişimlerde bulunacağız” dedi. Tuna ve ekibinin ikinci durağı Mobilyacılar, Doğramacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş oldu.
‘KAMYONCU ESNAFI MAĞDUR OLMAYACAK’
“Birlikten kuvvet doğar” diyen Alataş, Tuna ve ekibine başarılar diledi. ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi daha sonra Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’yı ziyaret etti. Alanya’nın en önemli sektörlerinden biri olan taşımacılık konusunda göreve gelmeleri halinde işbirliği yapma sözü veren Tuna, Akkaya’dan destek istedi. Tuna ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akkaya, “ALTSO, Alanya’nın ticaretine ve ekonomisine yön veren önemli bir kurumdur. Böyle önemli bir kuruma kim daha çok hizmet edecekse o seçilsin” mesajı verdi. Tuna ve ekibinin dünkü son durağı ise Kamyoncular Odası Başkanı Ahmet Uyar ve yönetimi oldu. Kamyoncu esnafının sıkıntılarını giderecek projelerini anlatan Tuna, kamyoncuların en çok İstanbul’da yaşadıkları giriş saati sıkıntısını da göreve gelmeleri halinde çözüme kavuşturma sözü verdi.

#

23 Nis 2013 - 00:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ALİ BİLEN - tuna ve ekibi altsoya yakışır.seçim yarışında başarılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 00:25
01

KEMAL TÜRKTAŞ - tuna ve ekibinin başarili olacaği kanaatindeyim.yeni alanya ekibinide tarafsiz haberciliği için teşekkür ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 00:25

Çorum Haber