'Tüm Alanya'nın adayıyım'

AKP Antalya Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu, CHP’nin Antalya Milletvekili Adayı listesinde Alanya’dan hiçbir aday adayının olmamasını değerlendirdi. Akçalıoğlu, "Ben partili partisiz tüm Alanya’nın adayıyım” dedi

ADALET

ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu, ‘Alanya’nın Öz Evladı’ sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerle plan, proje ve düşüncelerini sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla paylaşan Akçalıoğlu, geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya merkez ve 19 ilçesinde 40 bin üye ile yaptığı önseçimde alınan sonuçları değerlendirdi. Alanya’dan hiçbir CHP’li aday adayının 14 kişilik listeye girememesi kamuoyunda tartışma yaratırken, konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Hüsnü Akçalıoğlu, “CHP Alanya’dan aday çıkartmasa da bizler partili partisiz tüm Alanya’nın adayıyız. Önemli olan vatandaşa hizmet etmektir. Eğer aday olursam ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Alanya’yı temsil etme şansı bulursam, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ayrımı yapmadan tüm Alanya’nın vekili olacağım. Birlik ve beraberlik içinde Alanya’ya ve tüm Antalya’ya bir hizmet halkası daha eklemek düşüncesiyle bu yola çıktım” dedi.

04 Nis 2015 - 07:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber