Toklu'dan 15 Temmuz mesajı

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 15 Temmuz'la ilgili bir mesaj yayımladı

TOKLU mesajında şu şekilde:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde ülkemizin ne kadar önemli bir badire atlattığını görmekteyiz. FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmeye çalıştığı hain darbe girişiminde Türk halkı hedef olmuştur. Türk halkı her zaman olduğu gibi, Çanakkale'de ve Malazgirt'te olduğu gibi yine vatanına milletine sahip çıkmış, vatan topraklarına sahip çıkmış tankın önüne kendi bedenini koymuş ve bu bayrakların inmememesi ezanların susmaması için üzerine düşen her şeyi yapmıştır. İnşallah ülkemiz bir daha bu tarz badireler ve sıkıntılar yaşamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seslenişi ile vatandaşlarımız sokağa çıkmış üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmiş durumdayız bu süreçte. Budnan sonraki süreçte de vatanımıza ve milletimize faydalı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüp hem dış hemde içdeki düşmanlara karşı üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız. Rabbim bir daha FETÖ'nün gerçekleştirmeye çalıştığı gibi darbe girişimlerinden ülkemizi ve milletimizi korusun. Tüm şehitlerimizi rahmet ve milletle anıyor, geride kalanlara da uzun ömürler diliyoruz. Ülkemiz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün bu durumda. İnşalah bir daha bu tarz sıkıntılar yaşamayız."

13 Tem 2018 - 19:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

sayın toklunun - Sayın Toklunun mesajlarına aynen katılıyoruz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 19:49
01

Milli Görüş - Sayın Toklu millet 15 Temmuz gecesi reisin bir sözü ile meydanları doldurdu .

Ama o gece seni meydanlarda gören yok. 16 Temmuz’dan sonra herkes darbe karşıtı oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 19:49

Çorum Haber