‘Teleskopla baksa yine göremez’

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’ın “ATO yönetimi AKP’ye yalakalık yapıyor” sözlerine yanıt veren AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, “Cafer Hoca geçen sene Seyir Terası’na dürbünle çıkıp AKP’nin yatırımlarını aramıştı. Ülkenin düzlüğe çıkmasına tahammül edemiyorlar. Bu arkadaşlara teleskop verseniz bizim yatırımlarımızı yine görmezden gelirler” dedi

Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün İlçe Başkanı Hüseyin Güney başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Gençlik Kolları Başkanı Mimar Mustafa Toklu ile Kadın Kolları Başkanı Mine Karagöz de katıldı. Toplantı sonrası bir basın açıklaması yapan Hüseyin Güney, 2014 yerel seçimleriyle ilgili belde teşkilatlarının çalışmalarını kontrol ettiklerini söyledi. MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’ın, “Ankara Ticaret Odası (ATO), billboard ilanlarıyla AKP Hükümeti’ne yalakalık yapıyor” sözlerine yanıt veren Güney, “MHP’ye göre Türkiye’de kim doğruyu söylüyorsa yağcı oluyor” dedi. ‘TÜRKİYE ARTIK DÜZLÜĞE ÇIKTI’ Yıllardır süren ve Türkiye’nin tüm emeklerini zayıflatan IMF’ye olan borcun sıfırlanmasının MHP’yi rahatsız ettiğini savunan Güney, “Demek ki ülkenin iyiye gitmesi rahatsızlık veriyor. Geçen yıl MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar dürbünle Seyir Terası’na çıkıp AKP’nin Alanya’daki yatırımlarını göremediğini söyleyerek şov yapmıştı. Bunların bizim çalışmalarımızı görmesi için ne yapmamız gerek, inanın bilemiyoruz. Bunlara teleskop verseniz hizmetlerimizi yine göremezler. Borçlar kapanıyor ve ülke düzlüğe çıkıp yeni yatırımlar yapılıyor, bunlar yine görülmüyor. Oturdukları yerden sadece yoruma dayalı eleştiri yapmamaları gerektiğini düşünüyoruz. Ben hafta sonu Alanya’nın yaylalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledim. Kuşyuvası yolundan geçtik ve orada nasıl bir çalışma olduğunu yerinde tespit ettik” diye konuştu. ‘HALKIMIZ YİNE AKP’Yİ SEÇECEK’ Güney, açıklamasına şöyle devam etti: “Yıllar önce Kuşyuvası yolu ile ilgili ‘Buralara tünel yapılacak, buralardan tünel geçireceğiz’ deseydik o arkadaşlar buna da güler geçerlerdi ama şimdi bu hayallerin hepsi gerçekleşiyor. İlerleyen süreçte bu tüneller bittiği zaman ilk başta kullanacak olan ve geçerken de yine ‘Görmedik’ diyecek olan mutlaka bu arkadaşlar olacaktır. Bu arkadaşlar günlük düşünüyor, oysa bizim hedeflerimiz çok daha büyük. Bu büyük hedefleri gerçekleştirecek tek parti var, o da AKP’dir. Hayal kuramazsan bunları gerçekleştirmen de hayal olur. Her zaman söylüyoruz, AKP bu ülke için bir şanstır. Böyle çalışan, iyi niyetli ve dürüst kadrolar her zaman ülke yönetimine gelmez. O yüzden tüm vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi AKP’ye desteğe davet ediyoruz.”

#

30 May 2013 - 00:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber