Tasavvuf konserine tam puan

İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun Alanya’daki konseri beğeniyle izlendi

Haber: Alper KUTAY
ANTALYA
Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Antalya merkez ve ilçelerinde farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı bu kapsamda Alanya’da konserler verdi. Alanya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Müftüsü Mustafa Topal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayan gece, Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun konseriyle son buldu. Milli ve manevi duyguların en üst düzeye çıktığı gecede ortaya konulan performans büyük beğeni topladı.

17 Nis 2016 - 21:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber