‘Takdir vatandaşın’

SAADET Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde AKP İlçe Teşkilatı ofisinin penceresinden aşağıya karanfil atan AKP Başkan Yardımcısı Menderes Haymanalı ile Gençlik Kolları Başkanı Mimar Mustafa Toklu’yu eleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde AKP binası önünde açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Mine Karagöz ve ekibine binanın penceresinden karanfil atan Haymanalı ve Toklu’ya Sarıca'dan eleştiri geldi. Yaşanan durumu 'Bu nasıl bir anlayış?' diyerek sosyal medya Twitter ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan eleştiren Sarıca, “AKP binasından aşağıya karanfil atmak, bu nasıl bir anlayış. Bu durumu vatandaşın takdirine bırakıyorum” diye yazdı. Öte yandan Sarıca, askerlik konusuna da değinerek, “Bir zamanlar şehit olabilmek için cepheye koşan gençlerimiz, bugün askerden kaçabilmek için bin bir türlü numara çekiyorlar” değerlendirmesini yaptı.

#

11 Mar 2013 - 00:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber