Takavüt ve Berberoğlu iddiaya girdi

Evet'çi Berberoğlu ile Hayır'cı Takavüt, 16 Nisan'da çıkacak sonuç öncesi takım elbisesine iddiaya girdi

Haber : Alper KUTAY
ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi iddiaya girdiler. Seçim çalışması yaparken Cuma Pazarı civarında karşılaşan ikili, hem çay içtiler, hem de 16 Nisan sürecini değerlendirdiler. AKP'li Berberoğlu sandıktan rekor düzeyde "Evet" çıkacağını söylerken, CHP'li Takavüt ise Alanya'da en fazla "Hayır" çıkacağını iddia etti. Bunun üzerine takım elbisesine iddiaya giren ikilinin keyifli sohbetine tanık eden vatandaşlar ise Ankara'da gergin bir şekilde süren siyasi ortamdan rahatsız olduklarını, ancak AKP ile CHP'nin Alanya'daki yöneticilerinin bu şekilde bir araya gelmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

01 Mar 2017 - 15:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber