SP'li hanımlar sahaya iniyor

SAADET Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Rukiye Gülşen ve üyeleri dün sabah Cikcilli beldesindeki Bazlama Dünyası adlı işletmede sabah kahvaltısında bir araya geldi.

AK Parti’nin seçim takvimi adı altında yeni bir takvim gündeme getirdiğini söyleyen SP Kadın Kolları Başkanı Rukiye Gülşen, “Normal olarak yerel seçimlerin 2014’ün Mart ayında yapılması gerekirken, AKP bu süreyi geriye çekmek için çalışıyor. AKP’nin seçim takvimi kabul edilirse yerel seçimlerin 2013’ün Ekim ya da Kasım ayında yapılacağı ifade ediliyor. Biz de her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza şimdiden başladık” dedi. Saadet Partisi’nin belediyecilik anlayışının tescilli olduğunu ve bugün Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Milli Görüş belediyecilik anlayışının bir sonucu olduğunu söyleyen Gülşen, “Türk halkını yeniden Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak için gün sayıyoruz. Başta Alanya Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

#

14 Nis 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber