Sipahioğlu Gezi Treni'ni övdü

ALTİD Başkanı Güner, Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu'nu ziyaret etti

 ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret hakkında konuşan ALTİD Başkanı Gülçin Güner, kent turizminin gidişatı ve yapılan çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, “Gündemimizde turizm sezonunun gidişatı hakkında genel bir değerlendirme yapmak var. Antalya girişlerinde geçen yılın üstündeyiz. İyi bir sezon geçiriyoruz” dedi. ALTİD ile Alanya Belediyesi’nin ortak projelerine değinen Başkan Sipahioğlu, “Önemli olan şehre gelen misafirlerimizin mutlu bir şekilde ayrılması ve kendi insanımızın da yaşamlarını turizm içerisinde idame ettirmesi” mesajı verdi.

GEZİ TRENİ FAYDALI OLACAK’

ALTİD ve tesis sahipleri ile ortak bir irade ile turizme ve Alanya’ya hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sipahioğlu, “Bir yandan misafirlerimize bir yandan kendi insanımıza bu hizmeti veriyoruz. Şehirdeki hizmetlerin aynı anda paylaşılması misafirlerimizle halkımızın iyi ve doğru bir diyaloga girmesine vesile oluyor” diye konuştu. Gezi Treni güzergâhının trafikten arındırılmış, yaya yoğunluğu ön plana çıkmış alanlar olduğunu söyleyen Başkan Sipahioğlu, “Şehrin aktiviteleri ile insanları buluşturan, yaya yoğunluğu olan bir kent var etmek zorundayız. Turizm sezonunun ikinci yarısına girdiğimiz şu günlerde umutlarımızın gerçekleştiği bir sezon diliyorum” dedi.

09 Tem 2013 - 01:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İsmet Yaradanakul - gezi treni,alanya'mızı ziyaret eden insanların döndüklerinde anlatabilecekleri türden bir anı bırakacaktır.fark yaratan bir etkinlik,emeği geçenleri tebrik ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 01:11
01

Fazıl - gezi treni projesi kadar saçma bir fikir düşünemiyorum.bu fikirde olanlar ya alanya da yaşamıyorlar ya da trenin geçtiği yolları bilmiyorlar.trafik keşmekeşinin arasına bir de gezi treni diye fantastik bir fikir koymak resmen işbilmezliktir,vurdumduymazlıktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 01:11

Çorum Haber