Serada seçim çalışması

Ne yağmur, ne soğuk hava, ne de rüzgâr MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik’in hızını kesmiyor. Aksu’daki bir köyde seçim çalışması esnasında aniden bastıran yağmura rağmen boş bir serada vatandaşla buluşan Çelik’i elektriğin kesilmesi de engelleyemedi

ANTALYA’NIN Aksu ilçesinde seçim çalışmalarına esnaf gezisi ile başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, CHP ile AKP İlçe Başkanlığı’na da nezaket ziyaretinde bulundu. Çelik’e MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Ramazan Özen, il yönetimi ile partililer eşlik etti. 2B Yasası ile özellikle Aksu yöresinde insanların perişan olduğunu vurgulayan Çelik, “2B rayiç bedelini duyan Aksulu vatandaşımız felç oldu. Bunu yapmaya kimin hakkı var?” dedi.


‘28 NİSAN’DA HAZİNE SATIŞI BAŞLAR’

Birilerinin Antalya’nın rantının peşinde olduğunu savunan Çelik, “Birileri ‘Vatandaş alamasın, satışa çıkaralım’ düşüncesini taşıyor. 30 Mart seçimlerinden bir ay sonra 28 Nisan’da hazine arazilerini satışa çıkaracaklar. Şimdilik bu konuyu gözden uzak tutmaya çalışıyorlar” diye konuştu. Bugüne kadar Antalya’nın ortak gücünün sergilenemediğini belirten Çelik, “Antalya en fazla vergiyi veren kentlerin başında geliyor ama bu verdiğinin karşılığını alamıyor. Aynı sabah kahvaltısı, aynı akşam yemeğine devam ediyoruz. Hayatımızda olumlu olarak değişen hiçbir şey yok. İşsizlik deseniz çözülemeyecek sorun haline getirilmiş” dedi.

29 Oca 2014 - 00:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber