Sena Nur Alanya’da gönülleri fethetti

Seçimden hemen sonra Alanya'ya gelerek vatandaşın iftar ve sahur sofralarına konuk olan AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya halkından tam not alıyor. Onlarca vatandaş, Çelik'in sosyal medya hesabına, "Vekil dediğin işte böyle olur.", "İşte halkın gerçek vekili. Allah senin de yüzünü güldürsün" mesajları yazdı.

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Ramazan Ayı'nı Alanya'da geçirerek adeta gönülleri fethediyor. Ailesi halen İstanbul'da yaşayan, ancak anne, baba ve kız kardeşleriyle birlikte olmaktansa seçim bölgesi olan Antalya ve Alanya'da kalarak özellikle vatandaşın iftar sofrasına konuk olan Sena Nur Çelik'e vatandaşlar da tam not veriyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından ziyaret ettiği mahallelerin ve ailelerin isimlerini açıklayan Çelik'i vatandaşlar adeta yorum bombardımanına tuttu. Önceki gün AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ekibiyle iftarda buluşarak seçim süreci boyunca yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür eden Sena Nur Çelik, Güllerpınarı Mahallesi'nde merhum Lokman Çelik'in, Kızlarpınarı Mahallesi'nde ise merhum Hasan Bamyacı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ATA DİYARI DEMİRTAŞ'I MESKEN TUTTU

TEOG sınavında 496,7 puan alarak dereceye giren Fatmanur Durak'ı ve ailesini evinde ziyaret edip tebriklerini ileten Çelik, Payallar Mahallesi'nde Fidan Ailesi'nin iftar sofrasına konuk oldu. Demirtaş Mahallesi'nde Sönmez, Göktaş, Mümünlü, Mecek, Rende, Demir, Keçeli ve Nergiz Ailesi'ni, İsbatlı Mahallesi'nde Tunç, Yalçın ve Çakmak Ailesi'ni ziyaret eden Çelik ve ekibi, Aliefendi Mahallesi'nde Koç, Vural, Arıcan ve Oğuz Ailesi'ne "Hayırlı Ramazanlar" dileklerinde bulundu. Kadıpaşa Mahallesi'nde Sarıca, Görgülü ve Beyrik Ailesi fertleriyle sohbet eden Çelik, Büyükhasbahçe Mahallesi'nde Tülü Ailesi'nin evine misafir oldu. Güllerpınarı Mahallesi'nde Kiriş Ailesi'ni de ziyaret eden Çelik, "Bu mübarek günlerde Allah birlik ve beraberliğimizi artırsın" temennisinde bulundu.

İŞTE ÇELİK'E GELEN BAZI MESAJLAR

HİLMİ GÜR: "Alanya'nın gülen yüzü Sena Nur Çelik, kalbin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş. Seçimden seçime hatırlanmaz halk. Bunu anlamak için halktan biri olmak lazım. Allah ziyaretlerinizi kabul etsin. O mutlu ettiğiniz ailelerin bin katını Allah da sizi mutlu etsin. Ben Konaklı'da 22 yıldır esnaf olsam da Karamanlar Mahallesi'ndenim. Benim köyümde hemen hemen 15 aile var. Eşi ölmüş, sakat, yatalak. Ne zaman isterseniz ben organize ederim." ÜMİT İSA YALÇIN: "Sizi tebrik ederim Sena Nur Hanım. Bu ziyaretlerinizi sıklaştırmanızı temenni ediyorum." HASAN BENLİ: "Helal olsun size Sena Nur Hanım. Allah ziyaretlerinizi kabul etsin. Allah'ım sağlık ve sıhhat versin inşallah."

'ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN'

MUAMMER KAHYA: "Fark vekil olunca da halkla iç içe olabilmekte. Teşekkürler Sena Hanım. Sizi sık sık aramızda görmekten mutluyuz." HALİL İBRAHİM YILMAZ: "Önemli olan böyle vekil olduktan sonra da halktan kopmamak. Kutlarım sizi Sena Hanım. Durmak yok, yola devam inşallah." DEMET YAŞAR AKTAŞ: "Cikcilli'ye gelirseniz sizi yeniden görmek isteriz."

ÜZEYİR YILDIZ: Allah sizlerden razı olsun. Yaşlılarımızın ve halkımızın duasını alıyorsunuz." VEYSEL ACAR: "Enerjinizle etrafa çok etkili sinerji yaymaktasınız. Tebrik eder, çalışmalarınızda başarı ve hayırlar dilerim." HAKAN BÜTÜN: "Allah kolaylık versin." DURSUN ÖZER: "Sayın milletvekilim, Allah işini kolay getirsin. Dualarımız sizin olsun." FATİH MECEK: "Tebrikler Sayın Çelik'e. Müthiş bir farkındalık oluşturdunuz. Seçmenden kopmadığınızı gösterdiniz. Allah başarılarınızı daim kılsın."

07 Tem 2015 - 23:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber