Şefik Bahçe'ye Apaydın'dan tepki: 'O sadece üyemiz parti temsilcisi değil'

İyi Parti İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi

Alper Kutay

TOPLANTI sonrası basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasını ve kayyum atanmasını demokrasinin işlevini yerine getirebilmesi adına doğru bir uygulama olarak gördüklerini, ancak bazı çekinceleri olduğunu kaydetti. Apaydın, “Bir dönem cezaevinde yatan Ahmet Türk’ü sağlık sorunları bahanesiyle serbest bırakan ve onlarca hukuki engel bulunmasına rağmen seçilmesi için ses çıkaramayan, teröre yardım ve yataklık yaptığı bilinen kişilerin seçilmesine göz yuman iktidar ve ortağı şimdi neyin hesabını yapmıştır. İyi Parti’den esirgenen seçim yardımı bu belediyelere ne hikmetse hiç sorunsuz verilmiştir. Kahraman Türk askerlerinin isimlerini dağlardan ve kışlalardan kaldıran iktidar yine de terör örgütü ve yandaşlarına yaranamamış, aksine onları şımartmıştır. Aslında bugün gündemimiz işçi ve memur maaşları zamları olmalıyken, yine terörle ve ülkenin güvenliğiyle uğraşıyoruz” dedi.
ŞEFİK BAHÇE’Yİ TASVİP ETMİYORUZ’
İyi Parti üyesi Şefik Bahçe’nin sosyal medya hesabında Ak Parti’ye yönelik çirkin ithamları hatırlatılan Yücel Apaydın, “Herkes kurumlara, kişilere ve kurumları temsil edenlere karşı edebiyle adabıyla ve saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir. Şefik Bahçe sadece bizim üyemiz. Parti temsilcisiymiş gibi onun ağzından çıkan sözlerin partiye yapıştırılması haksızlıktır” dedi. Geçtiğimiz günlerde MHP’nin İlçe Başkan Yardımcısı’nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok seviyesiz hakaretler ettiği halde hiç kimsenin bunu gündeme getirmediğini savunan Apaydın, “Ak Partililer de bu işleri sürekli yapıyor. Bu konuyu terbiyesizlik olarak görüyoruz. Şefik Bahçe geçmişte de tutarsız hareketleri sebebiyle bizden çok tasvip görmeyen, partide hiçbir görevi olmayan bir kişidir” diye konuştu.
‘ALANYA’DA ÜYE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ’
Üye kayıtlarının hızlandığını söyleyen Apaydın, “Antalya ölçeğinde üye kayıtlarının hızla artırılması ve kongrelerin yapılmasını bekliyoruz. Her şart ve durumda parti üye sayısını arttıracağız” dedi.

20 Ağu 2019 - 17:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber