Sayın görevinden ayrıldı

AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın'ın, sağlık problemleri nedeniyle görevinden ayrıldığı bildirildi

SAYIN, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık problemleri nedeniyle daha  önceden görevi bırakmak için Genel Merkezle görüştüğünü ancak 1 Kasım seçiminde  üye güncellemesinin aksamaması için talebinin ileri bir tarihe ertelendiğini  ifade etti.
Sağlık sorunlarının zaman zaman artması nedeniyle görevini yerine  getirmekte zorlandığını Saygın, şu değerlendirmede bulundu: 
"AK Parti’nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için yaklaşık 3,5 yıldır bu  görevi sürdürüyorum. Yaklaşık 2 yıldır sağlık sorunlarım vardı. Son 1 yılda biraz  daha artması nedeniyle, görevimi yerine getirmekte zaman zaman zorluk yaşamaya  başladım. Seçimlerde parti çalışmalarının aksamaması için  ileriki bir tarihe  ertelemem noktasında görüş birliğine vardık. Partimizin hizmetinde olmaya devam  edeceğim. Bu görevi yapmaktan büyük bir gurur duydum. Bundan sonrada aynı  duygularla partimin yanında yer almaya devam edeceğim." 
AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir de konuya ilişkin yazılı  açıklamasında, kadın kolları çalışmalarının AK Parti'nin başarısında büyük bir  yere sahip olduğunu belirterek, şunlara değindi:
 
"Bugüne kadar görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Reyhan  Sayın’a ve ekibine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak  yarışı. Dün biz yoktuk, başka arkadaşlarımız bayrağı buraya kadar taşımıştı.  Bugün biz varız, sonraki zamanlarda bu görevi başka arkadaşlarımız en iyi yerlere  taşımaya devam edecektir. Reyhan Hanım da bu görevini yetki aldığı dönemde en iyi  şekilde yapmaya çalıştı. Hizmetlerinden dolayı kendisine ve yönetim kuruluna çok  teşekkür ediyorum."

02 Haz 2016 - 23:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber