‘Sanayi benim ikinci yuvam’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, sanayide esnaf ziyaretlerine bugün de devam etti

Sanayiesnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Türktaş, “Ben iş hayatıma ilk olarak sanayide başladım. Sanayi esnafını ve sanayinin sorunlarını çok iyi bilirim. Sanayi esnafı Alanya’nın lokomotifidir. Onlar yerel yönetimlerden en çok faydalanması gereken insanlardır. Seçildiğim takdirde şahsıma gösterilen yakın ilgi ve sevgiyi karşılıksız bırakmayacağım, çünkü ben sizlerden biriyim” dedi. Türktaş ayrıca Çarşamba akşamı seçim ofisinde yaptığı istişare toplantısına Alanya’nın her kesiminden katılan vatandaşların kendisine güç ve destek verdiklerini belirterek, “Onların gözlerinde iktidarı görüyorum. Onlara buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onurumla talip olduğum görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Çünkü Alanya’nın köyünü de, beldesini de, merkezini de halk ile birlikte yöneteceğim. Bu toplantıları önümüzdeki günlerde yeniden yapacağım, bu nedenle tüm halkımızı toplantılarımıza davet ediyorum. Onların önerileri ve tavsiyeleri benim hizmet anlayışımda belirleyici unsur olacaktır” diye konuştu.

07 Kas 2013 - 16:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber