Sahip çıkacak birisi çıkacak!

ALANYA Belediye Encümeni dün Almanya’dan dönen Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu başkanlığında toplandı.

Çeşitli etkinliklere katılmak üzere bir haftadır izinli olan Sipahioğlu çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Sipahioğlu, Avrupa'da 4,5 milyon Türk’ün yaşadığını ve tatil programlarına katılmaları için tanıtım kampanyalarının süreceğini söyledi. Avrupa'da yaşayan Türklerin sadece ağır işlerde çalışan ve az maaşla yaşayan insanlar olmadığını belirten Sipahioğlu, bununla ilgili Avrupa'da yayın yapan bir gazete ile de görüşme yaptıklarını dile getirdi. Ankara'da Çevre ve Orman Bakanlığı’nda belediyelerin katıldığı katı atık tesis modeli ile ilgili bir çalışmalarının olduğunu söyleyen Sipahioğlu, “Klasik çöp tesislerinin devrinin kapandığını gördük. Artık fabrika gibi katı atık tesisleri yapılıyor, bunun örneklerini gördük. Bakanlıkta bu konuda lisans ve ÇED raporu konusunda iki saat toplantı yaptık. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mayıs ayının sonunda başlayacak festivale programının yoğunluğu nedeniyle katılamayacağını da söyleyen Başkan Sipahioğlu, küme düşmeme mücadelesi veren Alanyaspor konusunda taraftarın kendisine yönelik eleştirilerine de yanıt verdi. Sipahioğlu, “Spor işi gönül işidir, sevgi işidir. Bu şehirde spora sahip çıkacak çok insan var. Bunun da gereğini yapacaklardır” dedi.

#

14 May 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber