Sabah Akdeniz Müdürü Yeni’den sürpriz ziyaret

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Gazetesi Akdeniz Temsilcisi Mevlüt Yeni başkanlığında, Akdeniz Temsilciliğinde çalışan Yayın Koordinatörü Uğur Keskin, Dağıtım Müdürü Ufuk Hızır, Reklam Koordinatörü Peri Çelik, Matbaa Müdürü Suat Çanakçı ve Abone Müdürü Fevzi Mazı dün Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu ziyaret ettiler.

Sabah Akdeniz ekinin Akdeniz’de ulaştığı her noktaya önem verdiklerini belirten Sabah Akdeniz Temsilcisi Yeni, doğup büyüdüğü şehrin Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu ekip olarak ziyaret etmek istediklerini söyledi. SİPAHİOĞLU, SABAH AKDENİZ'DEN HABER DESTEĞİ İSTEDİ Alanya’nın meselelerinin dillendirileceği haberlerin biraz daha altının çizilmesini isteyen Belediye Başkanı Sipahioğlu, Alanya’nın haber açısından iyi ve zengin bir kaynak olduğunu belirtti. Gazipaşa Havaalanı pistinin uzatılmasının Alanya için olduğu kadar doğusunda kalan ilçeler, Gazipaşa ve Anamur için de büyük önem taşıdığını vurgulayan Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, basından bu konuda destek beklediklerini ifade etti. İl ve Gazipaşa Havaalanı konusunu ciddi anlamda dile getirdiklerini söyleyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Gazetesi Akdeniz Temsilcisi Mevlüt Yeni, “Kamu hizmetleri için Antalya’da bir günün harcanması çok zor. İl olmak Alanya’nın hakkı, il konusunda yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğime söz veriyorum” dedi.

#

29 Eki 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber