Rozeti taktı imzayı attı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Alanya’daki teşkilat binası açılışı öncesi MHP rozeti taktığı Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün MHP İlçe Teşkilatı'na gelerek üyelik formunu doldurdu ve imzayı attı. Partililerin yakın ilgi gösterdiği Başkan Yücel, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’a ise bir buket çiçek verdi.

Alper KUTAY
DEMOKRAT Parti'den (DP) Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) geçen ve parti rozetini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Alanya programında taktığı Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi dün MHP İlçe Teşkilatı'nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda Yücel'e MHP'ye geçişiyle ilgili olarak üyelik formu imzalatıldı. MHP tüzüğü gereği MHP'li iki üyenin Yücel'e referans olması gerektiğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, birinci ismin Genel Merkez MYK Üyesi ve 20. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, ikinci ismin de kendisi olduğunu belirtti.
‘MHP’NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM’
Toplantıda Uyar'a bir buket de çiçek veren Yücel'in ekibiyle birlikte MHP'ye geçtiği öğrenildi. Hayli heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Yücel, tören sonrası yaptığı açıklamada, insanlara hizmet yapmayı sevdiğini belirterek ülke konjonktürüne bakıp MHP'yi seçtiğini söyledi. Yücel, “Bundan sonra MHP çatısı altında hizmetlerimi sürdüreceğim. Ülkemi, milletimi ve insanları mutlu etmeyi çok seviyorum. Bu yüzden MHP çatısı altında siyaset yapmaya devam edeceğim. Beni partilerine davet ettikleri için MHP'liler hiçbir zaman pişmanlık duymayacaklardır. MHP'de ne görev verilirse verilsin arkadaşlarımla birlikte çalışacağım” diye konuştu.

#

03 Nis 2013 - 00:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

MUSTAFA GÖRÜŞ - sizin amacınız hizmet değil koltuk koltuk inşallah o koltuk hepinizin başına çarpar sizi bugünlere getiren dp ye nasıl hesap verceksiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 00:42

Çorum Haber