Paris Büyükelçisi'nden Yücel'e yakın ilgi

Fransa'da moda fuarına katılan Başkan Yücel, ekibiyle birlikte Paris Büyükelçisi Musa ile makamında görüştü

Haber: Alper KUTAY

PARİS'TE 12 Şubat'ta başlayan ve bugün sona eren Premiere Vision Tekstil ve Moda Fuarı için önceki gün Danışmanı Tamer Telli, Özel Kalem Müdürü Zeynep Öçten Çelik ve Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz'la Fransa’ya giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa’yı makamında ziyaret etti. Alanya Muz Lifi’ni tanıtmak için gittiği Fransa’da temaslarını sürdüren Başkan Yücel, nezaket amacıyla yapılan ziyarette Büyükelçi Musa’ya Alanya hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Premiere Vision Tekstil ve Moda Fuarı’nda Alanya’da üretilen Muz Lifi ürünlerini tanıttıklarını belirten Başkan Yücel, Büyükelçi Musa’ya Alanya ipek kozasından yapılan Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alanyalılara selamlarını yolladı.

15 Şub 2018 - 15:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber