"Oyumuzu çaldırmayacağız"

Seçim günü herkesin uyanık olmasını isteyen MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, “Birilerinin oyumuzu ve hakkımızı çalmasına asla müsaade etmeyeceğiz, hepimiz uyanık olacağız” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ziyaretlerine hafta sonu ara vermeden devam etti. Cumartesi günü Mahmutlar Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret eden Uyar, Pazar günü de Okurcalar Mahallesi Alara Pazar esnafı ile bir araya geldi. Uyar'a İlçe Başkanı Hilmi Er, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez ve partililer eşlik etti. Okurcalar ekibi tarafından günün hatırası olarak plaket takdim edilen Uyar, Manavgat'taki ‘Bizimle Yürü Şöleni'ne de katıldı.

‘KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ’

Avsallar Mahallesi’nde bir partilinin nikah şahitliğini de yapan Uyar, akşam seçim ofisinde kendisini karşılayan Konaklı Mahallesi ekibine hitap etti. Konaklı Temsilcisi Hilmi Uyar'ı yanına alarak partililere seslenen Uyar, bu destekle 7 Haziran'da hedeflediklerine ulaşacaklarını belirtti. Uyar, "Biz inandık, MHP iktidarı geliyor. 8 Haziran itibari ile bu kötü gidişe ‘Dur’ diyeceğiz. AKP'nin oyları eriyor. MHP yükselişte ve bu yükseliş birilerini korkuttu. Öyle korktular ki birisi makamını unuttu, yeminini bozdu, bir siyasi partinin genel başkanı gibi hareket etmeye başladı. Şehir şehir dolaşıp miting düzenliyor. Biz vaatlerimizi anlatıyoruz, onlar ‘Yapamazsınız’ diyor. Sadece bir kişinin çaldığı para bile vaatlerimizi gerçekleştirmeye yeter” dedi.

‘8 HAZİRAN’DA HESAP SORACAĞIZ’

MHP iktidarında bağımsız bir komisyon kurup yolsuzluklarla mücadele edeceklerinin sözünü veren Uyar, “Bugün çalıp da hesap vermeyenler işte o zaman hesap verecek. Tek korkuları budur. Anketler önlerine gelmiş. Diyorlar ki 'Düşüşü gördüler, sandıklarda hile yapacaklar.' İşte burada sandık görevlilerimize büyük görev düşüyor. Her ne olursa olsun sandıklara ve oylara son ana kadar sahip çıkacağız. Oyumuzu da, hakkımızı da çaldırmayacağız. Özellikle kadınlarımızdan daha fazla oy bekliyorum. Kendisi MHP'ye oy veren gençler annelerini de MHP’ye davet etsinler. Bu davayı ve mücadelemizi anlatsınlar. Televizyonda gördüklerine ve duyduklarına kanmasınlar. Bu bir seçim değil, bir savaştır. Bu, sandıkta verilen bir savaştır” diye konuştu.

01 Haz 2015 - 14:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber