Otomobilini fuarda buldu

ALANYA’YA bağlı Kestel beldesi sınırları içinde düzenlenen 1. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı, hafta sonu adeta siyasilerin akınına uğradı.

Dün akşam kapılarını kapayan fuarı 14 Nisan Cumartesi öğle saatlerinde Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu, Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü birlikte ziyaret etti. Öte yandan AK Parti Demirtaş Belde Başkanı Adnan Erdoğan ile Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İlçe Başkanı Yusuf Mecek ile Başkan Yardımcısı olan kardeşi Mücahit Mecek ile AK Parti’nin milletvekili aday adayı olan İmam Hatip Lisesi öğretmeni Saliha Uyar da fuara katılan isimler arasındaydı. BAŞKAN ULUDAĞ SKODA YETİ SATIN ALDI Hayri Çavuşoğlu’nun tavsiyesi üzerine fuarda çok beğendiği Skoda’nın Yeti modelini çok beğenen Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ’ın, piyasa değeri yaklaşık 65 bin TL olan binek otomobili sıkı bir pazarlık sonucu 62 bin TL’ye satın aldığı öğrenildi. Alanya ve Antalya bölgesinden otomotiv sektörünün dev markalarının boy gösterdiği ve AFT Fuarcılık tarafından Alanya’nın Kestel beldesinde organize edilen fuara katılan AK Parti Demirtaş Belde Başkanı Adnan Erdoğan ise Mercedes marka otomobilleri inceledi. Genellikle Audi’nin üst sınıfa yönelik ciplerini tercih eden Erdoğan, aracını değiştirip Mercedes alabileceğini söylerken, HAS Partili Mecek kardeşler ise Göçmentürk Renault Bayii’nin fuarda sergilediği otomobilleri inceledi. İlçe Başkanı Yusuf Mecek, Renault marka Megane model bir araç alacağını belirtti.

#

16 Nis 2012 - 01:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber