O uygulama kalkabilir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı TBMM Genel Kurulu'nda yurtdışı çıkış harçlarının kaldırılmasıyla ilgili soruya "Olabilir" dedi

TBMM Genel Kurulu'nda, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bakanlıkları ve bağlı kurumların bütçelerine ilişkin görüşmenin ardından milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
    
'RAHATSIZ OLUYORUM'

Yazıcı, yurtdışı çıkış harçlarının kaldırılmasıyla ilgili bir soruya, "olabilir" karşılığını verdi.
 Harç miktarının geçmişte daha yüksek olduğunu hatırlatan Yazıcı, "2007 yılında bunu indirdik 15 TL'ye. Ben de uçaktan inerken yapılan anonstan rahatsız oluyorum. Maliye Bakanı arkadaşımla bunu konuşacağım. İnşallah öyle bir formülasyon yaparız" dedi.
 
'RAPOR YOK'    


Bir CHP milletvekilinin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na ait Sayıştay Raporu'nu ele geçirdikleri şeklindeki sözleri üzerine de Yazıcı, "Sayıştay tarafından düzenlenmiş bir rapor yok. Denetçinin çalışması var" dedi.

14 Ara 2013 - 11:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber