MÜTBİR’den Çavuşoğlu’na tebrik

ALANYA Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Alaattin Çakır, birlik adına yaptığı basın açıklamasında, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı seçilmesinin Avrupa Birliği yolculuğunda önemli bir mihenk taşı olduğunu vurguladı.

Çakır, açıklamasında şunları söyledi; “Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun AKPM Başkanı seçilmesini, Türkiye Cumhuriyeti’nde, Alanya ve bölgemizde son derece onur ve gurur verici bir başarı olarak değerlendirmekteyiz. Bu vesile ile Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) olarak biz de, aynı heyecanı paylaştığımızı belirterek, kendilerini takdir ve tebrik ederken, onur ve gurur duyduğumuzu ifade ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin oldukça uzun süren Avrupa Birliği yolculuğunda mihenk taşı sayılabilecek olan bu görev, Türkiye’nin ve bölgemizin tarihsel bir başarısı olarak ta tarihe geçecektir. Alanya ve bölgemizde birçok Avrupa ülkesi vatandaşlarının gayrimenkul satın alarak burada yaşamayı tercih etmeleri ile birlikte yaşanan bu önemli gelişmenin Avrupalı aileleri de fazlasıyla mutlu ve memnun etmiştir. Antalya milletvekillerimizden Sayın Mehmet Ali Şahin’in, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi başkanı olması ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) başkanı olması Alanya’nın ve Antalya’nın siyasette sahip olabileceği en büyük görevler olarak bölgemize hizmet avantajı sağlayacaktır. Yerel siyasetçilerimizin ve tüm sektörlerle birlikte sivil toplum örgütlerinin hızla mevcut projeleri değerlendirmeleri, Alanya’mızın ve bölgemizin gelişimi ile ilgili yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalara başlamaları gerektiği görüşlerimizi belirtmek isteriz. Alanya’mızın bölge siyasetinde yakaladığı bu başarı ivmesinin önemle korunması ve sahip çıkılması, artık tüm Alanya’nın ve bölgenin asli görevi olmalıdır. Bu gibi önemli görev ve projelerde farklı siyasi anlayışların ve farklı görüşlerin Alanya ve bölge menfaatinde birleşmesi noktasında üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumuzu MÜTBİR olarak belirtirken, bu vesile ile, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeni ve önemli görevini MÜTBİR ve şahsım adına tekrar tebrik ederken, bu görevin ülkemize ve bölgemize hayır olmasını temenni ediyoruz.”

#

28 Oca 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber