MHP’ye Yücel dopingi

Mahmutlar’da ikamet eden bir grup vatandaş MHP’ye katıldı. Yeni katılanlara rozetlerini MHP Adayı Yücel taktı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e destek her geçen gün artıyor. Mahmutlar’da uzun yıllardır ikamet eden Doğukan Aksu, Emre Yılan, Aytaç Dalkıran, Ziya Sarı, Hüseyin Yiğit, Erdi Aksu ve bir grup vatandaş, törenle MHP’ye katıldı. Yeni partililerin rozetlerini Başkan Adayı Adem Murat Yücel, İlçe Başkanı Cafer Uyar, Kargıcak Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Zihni Asiltürk, Güzelbağ Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kula ile MHP Mahmutlar Belde Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya taktı. Yeni katılımlarla her gün daha da güçlendiklerini belirten Yücel, “Halkımla ve partililerimle seçimden seçime bir araya gelmeyeceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine aranızda olacağım, çünkü Alanya’yı beraber yöneteceğiz” dedi.

26 Şub 2014 - 23:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber