MHP'li Türkdoğan'dan Sarızeybek'e tepki

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP aleyhinde konuşan Erdal Sarızeybek'e sert sözlerle yanıt verdi

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP hakkında olumsuz açıklamalar yapan emekli albay Erdal Sarızeybek'i yaylım ateşine tuttu. Türkdoğan, şöyle konuştu: "Ulan sarızevzek. Seni oluşturulmaya çalışılan sahte depremlerin rasathane memuru mu atadılar? Senin dününü de biliriz. MHP'den sana ne densiz adam. 30 istifa olan yeri 500 diye abartıyorsun, eline ne geçiyor? MHP büyüyor, sizin zihniyetinizdeki FETÖ'cü, NATO'cu maşalardan arındıkça daha da büyüyecek, milletle kucaklaşacak."

25 Eyl 2017 - 23:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

M. Rüştü Mat - Sayın başkan biraz ağır olunuz. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Bahçeli ile artık MHP'nin bir yere geleceği yok.Onun ve şürekalarının aslı görevi Ülkücülerin iktidara gelmesini engellemektir. MHP'yi bu duruma getirenlere yazıklar olsun. Diyorum kiDEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK BEKLE BEKLE ÖMÜR BİTECEK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
07

M. Rüştü Mat - 1 Kasım rezaletinden sonra aslında beklerdik ki "Benden buraya kadar buyurun arkadaşlar kongreye" denilip kongreye gidilmeli idi. Ama zaman zaman olduğu gibi acaba esrarengiz telefonlar veya sarı zarflar mı geldi? İlk seçimde her şey görülecek yeterki gayri ahlaki yollara sapılmasın. Necip TÜRK MİLLETİ KENDİNE DÜŞEN TARİHİ GÖREVİNİ YAPACAK. sANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
06

ALANYALI - VAY TÜRKDOĞANA BAK SEN . AĞIR GEL TÜRKDOĞAN SENİN ZEVZEK DEDİĞİN BU ADAM BU VATAN İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALMIŞ BİR ADAMDIR. SENİNDE GEÇMİŞİNİ İYİ BİLİRİZ YANİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
05

Oğuzhan - Yaw bunlar seni aşan meseleler sen git kumda oyna başkan hadi tıpış tıpış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
04

Merve - Mhp büyüyormuş bizgörmüyoruz barajı bile aşmıyor büyüyorda sanamı büyüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
03

Kerim - MHP bu ülkenin en gereksiz partisi. Ne işe yarıyor bilen var mı? haliyle gereksiz partide görev yapanlar da gereksiz kişiler oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
02

Ali açetin - Yahu kardeşim senin siyasi birikiminde kalmamış ortada mhp diye parti varmı dŞün bir kere Bahçeli'yi öğle kara r ver bitirdiniz partiyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18
01

Yasin - Yakışmamış başkana ama ona bir tavsiyem mhp eriyor akp den mhp ye oy gelmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 23:18

Çorum Haber