Meclis’te ‘performans’ gündemi

Alanya Belediye Meclisi yarın saat 14.00’te Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu başkanlığında gerçekleştirilecek

 BelediyeMeclisi Toplantı Salonu’nda yapılacak olağan toplantıya tüm meclis üyelerini davet eden Başkan Sipahioğlu, “Belediyemizin 2014 yılı performans programı görüşülecek. Belediye Meclisi’nin 1 Ekim 2013 tarihli oturumunda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2014 yılı belediye tarifesi ile 2014, 2015 ve 2016 yılları gider ve gelir bütçeleri ve diğer konuları içeren Bütçe Komisyonu kararı müzakere edilecek. Ayrıca İmar Komisyonu’na havale edilen ve komisyonca karara bağlanan konuları içeren İmar Komisyonu raporu masaya yatırılacak. İmarla ilgili olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen taleplerin görüşülmesinin ardından belediye birimlerinin görev ve çalışma esaslarını gösteren yönetmeliğin hazırlanması için komisyon oluşturulacak. Meclis, dilek ve temenniler bölümüyle sona erecek” dedi.

28 Eki 2013 - 16:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber