Lafın Gelişi’ne Tilmaç geliyor

ALANYA şivesiyle yazdığı ‘Kevkiden Bir Aşk Hikayesi’ ve ‘Üsemesine Aşk’ şiirleriyle sanal ortamda adeta bir fenomen olan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın her Alanya ziyaretinde mutlaka bir Alanya konulu şiirini dinlemeden Alanya’dan ayrılmadığı Hasan Kılınç’ın, Ülkü Nural ile birlikte ATV’de hazırlayıp sunduğu Lafın Gelişi adlı programa, Türk sinema ve tiyatrosunun ünlü ismi Sümer Tilmaç’ın konuk olacağı öğrenildi.

Her hafta Alanya’nın farklı bir mekanında, farklı bir simanın hayat öyküsünün anlatıldığı Lafın Gelişi programına davet edilen Sümer Tilmaç’ın bu daveti kabul ettiği ve çekimlerin önümüzdeki hafta yapılacağı da edinilen bilgiler arasında. Öte yandan Türk fantezi müziğin ünlü isimlerinden Cengiz Kurtoğlu’nun da Lafın Gelişi’ne katılmayı kabul ettiği, Tilmaç’la yapılacak çekimlerin ardından Kılınç ile Nural’ın belirleyeceği bir tarihte Kurtoğlu’nun Alanya’ya gelerek programa dahil olacağı öğrenildi.

#

09 Mar 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber