Köse’den Alanyalılara davet

11 Ocak’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirilecek olan AKP Antalya İl Başkanlığı kongresi öncesinde 18 ilçenin kongresi tamamlandı. İlçelerde kongre sürecinin 26 Aralık’ta Kemer ile tamamlanacağını söyleyen İl Başkanı Mustafa Köse, “Alanya’daki tüm vatandaşlarımızı 11 Ocak’ta Antalya’daki kongreye bekliyoruz” dedi

Alper KUTAY

6

Kasım tarihinde Demre ile başlayan ilçe kongrelerinde 18 ilçe kongresi tamamlanan AKP Antalya İl Teşkilatı’nda 26 Aralık tarihinde de Kemer ile ilçe kongreleri tamamlanmış olacak. Son olarak Muratpaşa ilçe kongresini tamamladıklarını hatırlatan AKP Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 11 Ocak 2015 tarihinde BaşbakanAhmet Davutoğlu’nun katılımı ile Antalya İl Başkanlığı kongresinin gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Köse, bugüne kadar gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerin bulundukları ilçeleri şaha kaldıracağına inandığını dile getirdi. Kongrelerin yenilenme süreci olduğunu dile getiren Köse, tüm teşkilatlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Köse, 11 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’ne, aralarında Alanya’nın da bulunduğu 19 ilçedeki vatandaşları ve partilileri davet etti.

15 Ara 2014 - 16:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber