Kontak kapamaya devam!

Alanya Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar, kontak kapatma eylemine devam edeceklerini söyledi

27 OCAK tarihinde kontak kapatan kamyoncu esnafı, sorunlarının çözülmediği gerekçesiyle bu eylemine yeniden başlama kararı aldı. Kamyoncu esnafının sorunlarının çözümü için İstanbul'a giden Uyar, “Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), kamyoncu esnafının sorunlarının çözümünü içeren dosyayı bir alt komisyona havale etti. Zaten geçtiğimiz yıl da dosyayı alt komisyona devretmişlerdi. O zaman da 1,5 yıl karar çıkmamıştı. Bu kararın bizi oyalama taktiği olduğunu düşünüyoruz. Hatay da dâhil Akdeniz Bölgesi'ndeki kamyoncular olarak en kısa zamanda hafta içinde bir toplantı yapacağız ve kontak kapatma eylemine devam edeceğiz. AKP Hükümeti bizi dikkate alıncaya kadar eylemimizi sürdüreceğiz. Hükümet Türkiye'de kara taşımacılığının ne olduğunu bilecek. Bu esnaf mazot yükünün altında eziliyor. Esnafın altındaki araç 50 bin TL ise, kamyon şoförünün 150 bin TL vergi borcu var. Esnafın kıpırdayacak hali yok. Hükümet bu esnafı ezmeye çalışıyor” dedi.

25 Şub 2014 - 22:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber