Konaklı’da parke operasyonu

Konaklı Belediyesi tarafından Kulak Caddesi üzeri Konaklı Stadyumu’nun girişi kilitli parkeyle döşenerek mahalle ve Konaklı halkının kullanımına sunulacak

KONAKLI beldesindeki Kulak Caddesi’nin D-400 Karayolu’nun girişinden itibaren 500 metre uzunluğunda, 18 metre genişliğinde, 9000 metrekare kilitli parke ve kaldırım taşı döşenerek halkın kullanımına sunulacak yolun çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Parke çalışmalarının tamamlanmasının akabinde ise peyzaj ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanarak Kulak Caddesi sakinlerinin ve Konaklı halkının kullanımına açılacak. Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, “Kulak Caddesi’nin D-400 Karayolu’nun girişinden başlayan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kulak Caddesi sakinleri istedikleri ve özledikleri yola artık kavuşuyorlar” dedi.

14 Oca 2014 - 19:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ş. öztürk - helal sana başkanım konaklı senin yatırımlarını hiç unutmayacak.aaaahaah keşke alanya belediye başkanmız olsaydında alanyadahizmet görseydi.allah yar ve yardimcin olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 19:05

Çorum Haber