‘Koltuğu artık bize ver Hasan kardeşim’

Alanya’daki programı sırasında Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu makamında ziyaret eden Akaydın, “Hasan kardeşim, artık koltuğu Şefik Bey’e verme zamanı” dedi

SEÇİM çalışmaları yapmak ve CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş’a destek vermek için günübirliğine yeniden Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, bu dönem Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Alanya Belediye Başkan Adayı gösterilen mevcut başkan Hasan Sipahioğlu’nu makamında ziyaret etti. Sipahioğlu’nu sevdiğini ama partisini sevmediğini sık sık vurgulayan Akaydın, “Sevgili Hasan kardeşim. Senden koltuğu Şefik Başkan için devralmaya geldik. Gel uzatma, koltuğu bize devret” diyerek espri yaptı. Sipahioğlu'na bir de Atatürk tablosu hediye eden Akaydın ve Türktaş, seçim çalışmalarını 25 Metrelik Yol üzerindeki esnafı ziyaret ederek sürdürdü.

12 Şub 2014 - 18:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber