Kılıçdaroğlu'ndan Egemen Bağış tepkisi: Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Egemen Bağış'ın büyükelçi atanmasına şöyle tepki gösterdi: "Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin! Senin temsil ettiğin makam 'Saray'dır! Sen 'Saray'a yakışırsın..."

Kılıçdaroğlu'ndan Egemen Bağış tepkisi: Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin!
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, EgemenBağış’ın Çek Cumhuriyeti’ne büyükelçi olarak atanmasına sert ifadelerle tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Bağış’la ilgili yolsuzluk iddialarını hatırlattı ve bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP lideri, şu ifadeleri kullandı: “Çikolata kutusunun içinde dolarla rüşvet alacaksın… Hem de üç kez! Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceksin… Allah’ın kelamını ‘Bakara-makara’ diye alaya alacaksın… Sonra bu memlekette liyakatli, ahlaklı insan kalmamış gibi seni ‘büyükelçi’ yapacaklar… Ve sen ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni’ temsil edeceksin… Topyekun verdiğimiz milli kurtuluş savaşının şehitleri, gazileri bunu kabul etmez… Adaletten, haktan, hukuktan, liyakatten ve ahlaktan yana olanlar da bunu kabul etmez… Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil edemezsin! Senin temsil ettiğin makam ‘Saray’dır! Sen ‘Saray’a yakışırsın…”

22 Eyl 2019 - 23:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber