Kepçe gölgesinde plaj keyfi!

ALANYA Belediyesi arkasında bulunan Galip Dere Halk Plajı'na park halinde bırakılan kepçe görenleri hayrete düşürüyor.

Plaja güneşlenmeye gelen bazı vatandaşlar, “Herhalde kepçe de plaja güneşlenmeye gelmiş” diyerek Alanya Belediyesi’ne göndermede bulundular. 2012 yaz sezonu içerisinde bulunduğumuz şu günlerde Alanya Belediyesi arkasında yer alan Galip Dere Halk Plajı'nda yaşanan kepçe komedisi turizm kenti Alanya'ya yakışmıyor. Halk plajında, kış aylarında yapılan çalışmalarla kumsal doldurularak büyütülmüştü. KEPÇENİN ORADA NE İŞİ VAR? Büyütülen kısımda yaz aylarında vatandaşların ve turistlerin denize girmesi ve güneşlenmesi beklenirken, bölgeye giden vatandaşlar kumsalda gördükleri park halindeki kepçe karşısında adeta şaşkına döndüler. Kepçeyi gören vatandaşların bir kısmı bu trajikomik görüntüye, “Plaj bizim için mi yapıldı yoksa kepçe için mi?” diye tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise turizmin başkenti olarak gösterilen Alanya’ya bu görüntünün hiç yakışmadığını söylediler.

#

04 Haz 2012 - 00:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber