Kayınpederinden Güney’e tam not

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Hüseyin Güney’e, 8 Ocak Pazar günü yapılan 4. Olağan İlçe Kongresi’nden sonra tebrik ziyaretleri dün de tüm hızıyla sürdü.

Önceki gün eşi Mürüvvet Güney’in bir tepsi Laz böreği tatlısı ile parti bürosunda ziyaret edip kutladığı Hüseyin Güney’i dün de kayınpederi Yaşar Baba ile Gedevet Yaylası’ndaki komşuları ziyaret etti. Öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarette damadı Hüseyin Güney’in nasıl bir siyasetçi olduğu sorusu yöneltilen kayınpeder Yaşar Baba, “Hüseyin hem çok iyi bir siyasetçi hem de çok iyi bir aile babası. Allah kendisinden razı olsun. Hem Alanya’ya verdiği hizmetlerden hem de iyi bir evlat olmasından dolayı kendisini çok seviyorum. Allah başarılarını daim etsin” dedi.
HÜSEYİN GÜLLÜ’DEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Gedevet Yaylası’ndaki komşuları Tevfik Zorbaz, Doğan Gönüllü, İbrahim Esen ve Nizam Ünal adına bir açıklama yapan muz üreticisi ve Alanyalıların yakından tanıdığı işadamlarından Hüseyin Güllü, “Bugün buraya Hüseyin başkanımızı ziyaret edip tebrik etmek için geldik. Kendisi aynı zamanda benim de üyesi olduğum Alanya Muz Üreticileri Birliği’nin başkanı olduğu için çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hem Alanya’nın hem de muz üreticilerinin gelişmesi için yaptığı çalışmalar için de kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyarette, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilatı Gazipaşa Koordinatörü Kerim Kılınç da hazır bulundu.

#

13 Oca 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber