Kargıcak'ta hizmete devam

KARGICAK Belediyesi belde içerisindeki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 4 kilometrelik asfalt çalışmasına dün sabah saatlerinde başlandı. Alt yapıları tamamlanan yolların asfaltlama çalışmaları tamamlanarak yol aynı gün içinde araç trafiğine açıldı. Göreve geldiği günden bu yana beldenin sorunları ile yakından ilgilendiğini söyleyen Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, ekibiyle birlikte bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Öte yandan uzun süredir asfalt bekleyen Merkez Mahallesi’nin dar ve bozuk yolları da genişletilerek yeniden asfaltlandı. Başkan Asiltürk, belediye meclis üyeleri ve MHP Belde Başkanı Bahri Kaya çalışmaları yerinde inceledi. Belediyenin kısıtlı imkânlarına rağmen bunu mazeret olarak göstermeksizin çalışmalarına ekibiyle birlikte devam ettiklerini belirten Asiltürk, “Öncelikle meclis üyesi, belde başkanımız ve belediye personelimizin tamamına içten çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz göreve gelirken beldemizde asfaltsız yol kalmayacak sözünü vermiştik. Bugün beldenin merkezinde bulunan yolumuzun alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak asfaltlamasını yaptık. Biz hizmetleri yaparken işin kalıcılığına da önem veriyoruz. Buranın araç trafiğine açılmasından dolayı emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

#

20 Tem 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber